معماران رستوران : هینن
مساحت: ۴۰۰ متر مربع
سال: ۲۰۲۱
شهر: ولفسبورگ
کشور: آلمان
ممکن است این مطلب نیز مورد پسند شما باشد: رستوران یاکیمونو - رستوران ژاپنی با طراحی ایتالیایی
رستوران AURA که در کانال میتلند شرکت خودروسازی فولکس واگن قرار دارد، نمای منحصر به فردی از نیروگاه VW Kraftwerk ارائه می دهد. این رستوران دارای رنگ های روشن و مواد طبیعی است و فضای داخلی گرم رستوران تضاد قابل توجهی با محیط صنعتی آن ایجاد می کند.
هتل پنج ستاره ی ریتز کارلتونِ ولفسبورگ در سال ۲۰۰۰ به عنوان بخشی از ماشین فولکس واگن ساخته شد و در سال ۲۰۱۳ توسط الیوت بارنز طراحی شد. طراحی برنده مسابقه برای اتاق صبحانه و فضای مناسب برای جشن ها از مناظر ساحلی الهام گرفته شده است.
به این مطلب نیز مراجعه فرمایید: نوسازی رستوران چیدو – مکانی قدیمی با نو سازی مدرن
در فضای فولادی و شیشهای قوسدار، HENN سه منطقه مجزا ایجاد کرد که انتقال از تپههای شنی به خطوط ساحلی سنگی را تداعی میکند. هر قسمت از فضا از مواد خاصی استفاده می کند و یک تجربه منحصر به فرد را به وجود می آورد: میزهای تکی از جلو نمای فولاد و شیشه ای دارند؛ قسمت مرکزی با بخاری و صندلی های راحت کامل می شود و دیوار عقبی نیز اتاق های غذاخوری اختصاصی را به نمایش می گذارد. سه میز سلف سرویس با سنگ طبیعی پوشیده شدند و شکل لوزی آنها تداعی گر سنگ هایی است که توسط امواج صاف شدند.
شاید این مطلب را نیز بپسندید: طراحی بار بیسترو – مکانی برای دریافت تجربه ای متفاوتی از رنگ ها
ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید
معماران بار : UNDECOTED
مساحت: ۸۶۵۰ متر مربع
سال: ۲۰۱۹
شهر: دیترویت
کشور: ایالات متحده آمریکا
مگنت یک تعمیرگاه قطعات خودرو است که به یک رسوران شیک تبدیل شد. شرک آندیکود توسط پرینس سنس و شریکش چف برد گرین هیل، از تاکوی، مامور شد تا دومین رستوران خود را در یک تعمیرگاه رادیاتور طراحی کند. از ابتدا مالک چندین مورد غیر قابل تغییر ایجاد را مطرح کرد: 1.نام رستوران مگنت خواهد بود. 2. مگنت باید یک رستوران بار محور باشد یعنی سالن های غذاخوری با بار ترکیب شود 3.غذاهای ارائه شده از غذاهای مدیترانه ای الهام گرفته شده و از سنت آشپزی با چوب پیروی می کند پس آشپزخانه فقط دارای اجاق و منقل هیزمی است. 4. مگنت باید دارای یک آشپزخانه اوپن باشد. 5.غرفه های تک نفره. 6.پارک رو به روی رستوران باید قسمتی از منظره باشد.
پدیده گرما در مورد ترکیب چوب به عنوان منبع آتش و سفال برای پخش گرما است. برای شروع روند طراحی، باید اول خدمات را توسعه داد. آندیکود و مشتری با هم جلسه ای گذاشتند تا آندیکود جاه طلبی مشتری را برای اجاث های چوبی، بار و خدمات درک کند.
ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید
معمار طراحی رستوران : سینگ بولار
مساحت بار : 1400 فوت مربع
سال: 2022
اجرا: Sanan Builders
شهر: سولان
کشور: هند
نقطه شروع این مکان بازدید از محل پروژه بود، هیچ کدام از اعضای تیم تا به حال به سولان نرفته بودند. ما می خواستیم خودمان را در بافت شهر غرق کنیم تا بفهمیم شهر از درون چه شکلی است و البته، ساکنان آن را بشناسیم.
گروه از این سفر بسیار الهام گرفتیم و با مفهومی که مشتری ما قصد پیاده سازی آن را داشت، آشنا شدیم. ما به استودیوی خود بازگشتیم که مشتاقانه طراحی یک پروژه منحصر به فرد، بسیار اتمسفریک و معتبر را شروع کنیم. به طور مفهومی، ما تصمیم گرفتیم دیوارها، کف اتاق ها، و هر چیز دیگری را در یک حالت تک رنگ، با سه رنگ اصلی - تا حد امکان تمیز و باز - رنگ کنیم.
ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید
استودیو تحقیقات معماری فروزرو، خانه تک خانواده ای را در کوالالامپور مالزی طراحی کرد. هدف این خانه دنبال کردن سبک زندگی سالم و تولید غذا برای خودکفایی است. با طراحی های متعدد برای ایجاد یک خانه کم مصرف، این خانه ی پوشیده از بیش از چهل نوع گیاه تایید شد. این گیاهان در جعبه های بتونی که هم به عنوان مخزن آب و هم به عنوان چشم انداز شهر استفاده می شوند، رشد می کنند.
خانه ی پر از گیاه که برای زوج های بازنشسته ای که در رشد گیاه علاقه مند هستند طراحی شده، با توجه به اینکه ظاهرش با باغ، مزرعه و خانه فرق می کند، برای تعریف جدیدی از خانه های گرمسیری معاصر استفاده می شود.
این خانه با جعبه های پلانک بتنی آبشاری خود که با بیش از ۴۰ نوع گیاه خوراکی در هر طبقه تکمیل شده است، یک تضاد بصری قوی با ساختمان های اطراف ایجاد می کند. نمای بیرونی آن فضاهای عمومی اضافی برای تعامل بین همسایه ها فراهم می کند. جدای از آن، اولین جعبه پلانک یک درخت یاسمن است. از این پلانک به عنوان نیمکت شهری می توان استفاده کرد که ارتباط بین زوج و همسایه ها را بهتر می کند.
ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید
معمار نوسازی رستوران : MOCAاستودیو
مساحت: ۳۰۰ متر مربع
سال: ۲۰۲۲
شهر: مادرید
کشور: اسپانیا
رستوران چیدو در مادرید، در محله چمبرو قرار دارد. این رستوران در زمینی به مساحت ۳۰۰ متر مربع با ۱۸۰ متر مربع در طبقه همکف یک ساختمان حفاظت شده از سال ۱۹۲۵ توسعه یافت. این سطح بر روی یک محور طولی ایجاد شد که مسیری را در پروژه ایجاد می کند.
این مداخله یک سیستم سازمانی را براساس ترکیب فضاها اضافه می کند. این رستوران به ۵ فضای متوالی تقسیم می شود که به طور متناوب دو نوع حجم با ویژگی های متمایز دارند. نوع اول فضا فشرده است. این فضا بیش ترین تاثیر با استفاده از کاشی کاری ۱۰ x۱۰ و مجموعه ای از آینه ها دارد که محدودیت های اتاق ها را کم می کند. نوع دوم فضای گسترشی است. این سالن ها با رزین های سیمانی و برش هایی در بالا پوشیده شدند تا سقف فنی سیاهی را نشان دهند که باعث افزایش کنتراست می شود.
ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید