طراحی کافه تخصصی شیر سویا - کافه توتوتو و شیر سویا

معماران طراحی کافه : Tenhachi Architect & Interior Design

مساحت: ۴۰ متر مربع

سال: ۲۰۲۳

عکس ها: کنتا هاسگاوا

سازنده: Seamless Co. ، با مسئولیت محدود.

معمار پروژه: توموکو ساساکی

کشور: ژاپن

طراحی کافه تخصصی

در طبقه اول یک ساختمان در امتداد خیابان ناکاماچی، نزدیک ایستگاه کیچیجوجی، شعبه اول فروشگاه تخصصی شیر سویا به نام "توتوتو و شیر سویا" قرار دارد. این فروشگاه شیر سویا یک کسب و کار جدید برای مشتری است. آن‌ها به تحقیق و بررسی فرآیند تولید شیر سویا پرداختند. پس از تحقیقات مکرر در تنظیم طعم، آن‌ها شیرهای سویا لذیذی تولید کردند که همچنان طعم اصلی دانه‌های سویا را در خود حفظ می‌کنند.

محصولی با فرمول خاص کافه

فروشگاه دارای یک دستگاه فشاردهی بزرگ برای تولید شیر سویا تازه می‌باشد. انتظار داشتیم که شیرهای سویا سفید باشند، اما طعم و رنگ شیرها بسته به نوع دانه سویا مورد استفاده در تولید آن‌ها متغیر است. توتوتو در منوی خود مجموعه‌ای از شیرهای سویا را ارائه می‌دهد، حتی طعم ساده. به عنوان مثال، "وایت" از دانه‌های سویا سفید و "ساکورا" از دانه‌های سویا قرمز تهیه شده است.

ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید 

link

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد