طراحی داخلی رستوران طبق فرهنگ منطقه - توتو ایپانما

معماران طراحی داخلی رستوران : تادو آرکئتورا

مساحت: ۹۷ متر مربع

سال: ۲۰۲۳

سازنده: Arq Dinge ریو، اطلس، Caisas Dcasa، Gail، Jatil Marcenaria، Marmoraria Prime ریو، Metalurica Sena، پارکت Nobre، Tunart، Zacarias

معماران برجسته: کریستینا اولیویرا

مدل سازی سه بعدی: Joao Duayer

توسعه و جزئیات پروژه داخلی: کریستینا ویللا، برونو بینز، فردریکو گومز، موریلو نوگوئرا

ناظر کار: کریستینا ویللا، برونو بینز، تیاگو تاوارس

اجرای کار: Construtora Plano C

شهر: ایپانمای ریودوژانیرو

کشور: برزیل

طراحی رستوران با رویکرد معاصر

رستوران توتو یک مکان با آشپزی خلاقانه، محلی و فصلی است که توسط شاف توماس ترواگروس در منطقه ایپانما، ریو دو ژانیرو اداره می شود. با رویکرد معاصر، این پروژه به هدف ارائه یک فضای با هویت جهانی می‌پردازد که نمایانگر تأثیرات زیبایی و فرهنگی مشتریان می‌باشد. به طور کلی، الهام از یک جنبش به نام "بیسترونومی" است که به دنبال ترکیب گاسترونومی با فضای دوستانه و غیررسمی معمول بیسترو های سنتی است.

ادامه ی این مطلب جذاب را در سایت زیر بخوانید 

link

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد